Følgende vilkår gjelder for alle leveranser fra www.ostfoldmusikk.no , så lenge det ikke er andre skriftlige avtaler mellom kjøper og Østfold Musikk.


Retur

Dersom varene ikke lever opp til dine forventninger har du mulighet til å returnere dem til oss og få pengene tilbake.

I vår nettbutikk tilbyr vi 14 dagers returrett i henhold til forbrukerkjøpsloven. Kjøper skal betale alle transportkostnader tilbake til Østfold Musikk. Har du betalt for varene med kredittkort, tilbakebetaler vi umiddelbart. Har du kjøpt varen med postoppkrav, ber vi deg sendes oss ditt kontonummer som vi skal overføre betalingen til

Returretten forutsetter at varen returneres i samme stand som den ble levert. Vi tilbyr ingen retur på programvare med brutt forsegling, munnspill, kazzo, blokkfløyte, In-aer hodetelefoner og skreddersydde produkter.

Produkter kjøpt i nettbutikken kan returneres direkte til vår butikk, eller de kan sendes til nettbutikken på følgende adresse:

Østfold Musikk Nettbutikk
Villaveien 9, 1710 Sarpsborg

Husk å merke pakken: Nettbutikk retur. Legg ved en kopi av fakturaen, slik at vi vet hvilken ordre returen er knyttet til.

Når vi har mottatt varen i retur, vil vi betale hele beløpet tilbake til deg. Ved bankoverføring garanterer vi en behandlingstid på tre virkedager. Ved tilbakebetaling til kredittkort garantere vi på grunn av behandlingstid hos kortadministrator syv virkedager. Du må betale frakt for returen.

Før du returnerer produktet

Slik at vi kan hjelpe deg raskt og så godt som mulig ved retur, bør du kontakte oss på post@ostfoldmusikk.no eller telefon 69151067 før du sender produktet til oss.

Garanti og reklamasjon

Østfold Musikk har 24 måneders garanti på solgte varer. Vi hjelper deg hvis du har problemer med dine produkter og tilbyr reparasjon på autoriserte verksteder. Vi ønsker å tilby deg en bedre service enn hva vi er forpliktet til i henhold til forbrukerkjøpsloven og vi vil strekke oss langt, hvis det er tvil om garantibestemmelsene. Det er din kvittering som gjelder som garantibevis, så pass godt på den.

Garantien faller bort dersom feilen skyldes forhold forårsaket av kjøperen, inkludert feil installering av programvare, ulykke eller misbruk av produkter, feil bruk av disse eller manglende vedlikehold. Dette gjelder også for skade av instrumentene på grunn av tørking, fuktighet og temperaturendringer.

Untatt 24 måneders garanti er Apple-produkter, brukte varer, samt strenger, batterier, forsterkerrør, cross-fadere og andre slitedeler, her henviser vi oss til å forbrukerkjøpsloven.

Når du kjøper disse produktene har du selvfølgelig 24 måneders reklamasjonsrett. Dette betyr at du enten kan få den reparert, erstattet, pengene tilbake eller reduksjon i pris, avhengig av den konkrete situasjonen.

Selvfølgelig er det et krav at klagen er berettiget og at mangelen ikke skyldes feil bruk av produktet eller annen skadelig atferd.

 

Hvor raskt bør jeg reklamere?

Du må klage innen "rimelig tid" etter at du har oppdaget skaden på produktet. Hvis du reklamerer innen to måneder etter at mangelen er oppdaget, er kravet alltid betimelig.

 

Vi refunderer fraktkostnader

Dersom klagen er berettiget vil vi refundere dine fraktkostnader.

Produktet sendes til:
Østfold Musikk Nettbutikk
Villaveien 9, 1710 Sarpsborg 

 

Vi trenger følgende informasjon når du sender produkter til oss

Når du returnerer produktet, oppgi hva problemet er så detaljert som mulig.

Bemerk! Vi aksepterer ikke pakker som sendes pr. postoppkrav eller lignende.

Husk at produktet skal alltid returneres i beskyttende emballasje, og få en kvittering for forsendelsen, slik at vi kan dekke dine fraktkostnader.

Ved kjøp av en vare:

Kontakt oss for å sikkre deg om at varen/varene du bestiller er på lager. (Tlf: 69151067) 

Personlig informasjon

For å fullføre en ordre i butikken vår, må du oppgi følgende personlige opplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Denne informasjonen skal vi bruke til å levere varene til deg. Informasjonen blir registrert hos Østfold Musikk og lagres på ubestemt tid. Den informasjonen vi lagrer er: Navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, hvilke produkter du har kjøpt og når du kjøpte dem. Informasjon gitt til Østfold Musikk vil ikke bli videreformidlet eller solgt til tredjepart.

Utskriftsvennlig versjon (åpnes i nytt vindu)