Østfold Musikk har fra etableringen i 1982 stadig fornyet seg og etterhvert utviklet seg til å bli en ledende leverandør av musikkinstrumenter og utstyr i Østfold. Kundene kommer ikke bare fra Østfold, men fra hele landet.

For å kunne yte dere alle en enda bedre service har vi osgå etablert en nettbutikk. Følg med her i nettbutikken framover, så vil du garantert finne svært attraktive priser og gode tilbud.

Å drive forretning i musikkbransjen er både spennende og utfordrende. Det er et enormt utvalg som tilbys publikum fra svært mange leverandører. I denne jungelen av forskjellige produkter og kvaliteter, er det viktig å kunne orientere seg. Mange som henvender seg til oss vet akkurat hva de vil ha og er svært bevisste på pris, kvalitet og god service. Andre igjen vet bare at de trenger «en gitar» eller «et lydkort».  Hos oss får du det du trenger - vi hjelper deg med dine valg, uansett hvilken gruppe du tilhører. Vår kompetanse sikrer dermed at du får et produkt som tilsvarer nettopp dine behov. 

Vi handler ofte inn i store partier, noe som gjør stykkprisen lavere. Dette drar du som kunde nytte av når vi selger ut de samme varene på supertilbud. Følg med her i nettbutikken, neste gode tilbud er ikke langt unna.

Det er fornøyde kunder vi lever av, derfor strekker vi oss alltid lengst mulig for at du skal få topp service og rett kvalitet til en konkurransedyktig pris når du handler hos Østfold Musikk.

Kjøp Instrumenter i faghandelen, hos oss får du god(e) råd.

Velkommen til en god handel.

mvh
Bjørn K Samuelsen
Eier