Native Instruments Traktor Kontrol D2 DJ Control Deck - Østfold Musikk

Native Instruments Traktor Kontrol D2 DJ Control Deck - Østfold Musikk

Pris: 4 995,-

Produktinformasjon

Produktbeskrivelse

 

Portabel og profesjonell Traktor Deck
Knivskarp og høyoppløselig fargeskjerm gjør at du ikke trenger å se på dataskjermen
Berøringsfølsomme knotter som åpner opp nye menyvalg gir deg en strømlinjeformet 
Brukeropplevelse.


Fremtidsrettet deck kontroll
Traktor Kontrol D2 er en portabel deck kontroller som er designet for å gi deg muligheten til å 
Bruke Traktor Pro 2 fullt ut. Med høyoppløselig fargeskjerm og berøringsfølsomme knotter har du en kontroller som tilfredstiller selv den mest kravstore DJen.


Fullfarge skjerm
Den knivskarpe fullfargeskjermen gjør at du kan se musikken. Bla gjennom musikkbiblioteket, effekter og juster filteret direkte på kontrollere. Arbeidsflyten blir aldri avbrutt. Du kan visuelt finjustere og sette beatgrids, uten å måtte stoppe låten. Traktor Kontrol D2 sørger for at du du kan løsrive deg fra Laptop skjermen, og fokusere på fremførelsen og publikumet. 


En ny måte å fremføre på
Tenk deg en uanstrengt arbeidsflyt. Berøringssensitive knotter og fadere aktivere TRAKTOR visninger og funksjoner på en ultra-skarp fargeskjerm, og holder deg i øyeblikket, og kontakten med publikum. Cue, nudge, eller bruk effekter og loop kreativt. Den LED-guidet Touch Stripen til Traktor Kontrol D2 lar deg få fysisk kontroll.


Live remixing for fremtiden
Berøringssensitive Remix Deck kontrollere åpner opp for kreative mulgiheter, og ikke minst for å la deg sette ditt særpreg på fremførelsen.  Bruk de 4+4 Remix Deck faderene til å mikse inn lyder. Bruk Live Capture til å ta opp, og fyll inn med samples og loops med 8 fargekodede performance pads.
For å ta fremførelsen enda ett steg videre kan du bruke Stems, det nye åpne filformatet som gir deg multi spor miksing med de forskjellige elementene fra låten. Alt med enkelhet via Remix Deck kontrollerene. Traktor Kontrol D2 er klargjort for det nye formatet, og er en av de første DJ kontrollerene i verden som gir deg denne muligheten.


Bygd for reise
Sett opp utstyret på minimalt av tid. Traktor Kontrol D2 er designet for å gi deg alle mulighetene du trenger når du er på reisefot. Den kompakte, solide og lette enheten er perfekt for tung touring og en travel tidsplan.
Gummi-polstret sammenleggbare føtter hever D2 til standard mikser høyde, eller i en vinkel for å ha en mer behagelig posisjon. Ekstra USB-porter på bak panelet og en medfølgende strømforsyning splitter kabel lar deg linke to enheter sammen raskt og enkelt.